A Csúzi Pince Fahéjas-szegfűszeges almalekvár összetétele: 82% (saját) alma, 16,5% cukor, pasztörizált citromlé, fahéj és szegfűszeg. Tartósítószert, adalékanyagot, allergizáló hozzávalót nem használnak a termékeik előállítása során. Szigorú higiénizációval és hosszú szárazdunszttal tartósítanak.
- Összetétel: alma (82%), cukor, pasztörizált citromlé, fahéj, szegfűszeg.
- 100 g termék 165 g alma felhasználásával készült, összes cukortartalom: 24 g / 100 g.
- Tartósítószert nem tartalmaz. Allergén anyagoktól mentes termék.
- Felbontás után érdemes hűtőben tartani, minőségét 1 évig megőrzi.
Az almákat saját almabirtokukon termesztik, így életútjukat végig kísérve tudják garantálni a kimagasló minőséget és így a páratlan és természetes ízt. Egyedülálló módon az alma minden részét felhasználják az almacsutkától egészen a héjig. A legtöbb alma lekvárként végzi de egyre szélesedő termékkínálatukban már helyet kapnak az almasajtok és almaecetek is.