Köszöntünk a Patikatt-on, ami nem más, mint egy online gyógyszertár, drogéria, állatgyógyszertár valamint gyógyászati segédeszközöket forgalmazó webshop. Folyamatosan szélesítjük a termékportfóliónkat és a szolgáltatásainkat is. Büszkék vagyunk rá, hogy az országszerte feladott havi többtízezer futárcsomagunkon túl gyógyszerészeink, szakasszisztenseink (és elektromosautó-flottánk) segítségével az ország egyre több pontján vény nélkül kapható gyógyszerek házhozszállításával is foglalkozunk. Kattints IDE, ha szeretnéd ellenőrizni, hogy már nálad is elérhető-e a gyógyszer házhozszállítás! Ha esetleg még nem, akkor is több tízezer gyógyszertárban forgalmazható, de nem gyógyszernek minősülő készítmény közül válogathatsz – nem beszélve a széleskörű drogériakínálat termékeiről, a házi kedvenceid számára rendelhető állatpatikai termékekről, valamint a járóbottól az elektromos betegágyig terjedő gyógyászati segédeszköz választékról.

Böngéssz webshopunk kínálatában, és rendeld meg a szükséges termékeket még ma!

Kiváncsi vagy, hogy kik vagyunk?

A Patikatt üzemeltetője a Balmazpharm Kft, amely egy már több mint 70 főt foglalkoztató balmazújvárosi családi vállalkozás.

A család már 1976 óta teljesít gyógyszerészi szolgálatot, jelenleg Balmazújvárosban és a környékén több gyógyszertár, egészségügyi szolgáltató intézmény és drogéria tartozik hozzájuk, illetve a Patikatt (2022 óta) valamint a Patikamra (2023 óta) webshop – előbbi a kifejezetten gyógyszertári és egészségmegőrzési termékek, utóbbi a háztartási, vegyi-, babaáruk, élelmiszerek választékával

Büszkék vagyunk arra, hogy folyamatosan fejlesztjük a folyamatainkat és a vállalkozásunkat, így évről évre egyre több embernek tudunk munkát, ezzel együtt biztos megélhetést nyújtani a térségben. Bízunk benne, hogy a közeljövőben további fejlesztések eredményeként a jelenleginél is több munkatársunk lehet és együtt dolgozhatunk majd azon, hogy minél több elégedett vásárlónk legyen.

Jelenleg alábbi szolgáltatásainkat veheted igénybe:

  • Termékek rendelése házhoz szállítással, vagy csomagautomatai átvétellel
  • Egyes helységek esetén termékek rendelése személyes átvétellel
  • A speciális szállítási feltételeket vagy körülményeket igénylő termékek (gyógyszerek, friss élelmiszerek) kedvező árú házhozszállítása egyre bővülő elektromosautó-flottánk segítségével az ország egyre több pontján 
  • Vitamin- és gyógyszerautomaták (több bevásárlóközpontban pl KöKi, Árkád, Asia Center valamint magánkórházakban és rendelőintézetekben)