GYIK

A webáruházunkban való vásárlásnak nincs regisztrációs kötelezettsége, ettől függetlenül a regisztráció előnyökkel jár. Extra ajándékok, akciók, hírlevelek, azon a praktikumon túl, hogy nem szükséges minden vásárlásnál újra megadni az adatokat. regisztrálni és belépni is az oldal jobb felső sarkában található menüpontra kattintva tud.

patikatt.hu webáruházunk felületén a kiválasztott termék/ek a kosárba helyezést követően, tetszőlegesen módosíthatóak, cserélhetőek.

A termékek kiválasztását követően, a kosár menüben lehet azokat kilistázni, a Tovább a Pénztárhoz gombra kattintva, rögzítheti számlázási és szállítási adatait véglegesítheti rendelését, majd kiválaszthatja a kívánt fizetési módot.

Szállítással vagy számlázással kapcsolatos kéréseit szintén itt rögzítheti a rendelés jegyzetek ablakban.

Kizárólag nem gyógyszernek minősülő termékeket tartalmazó rendelésnél választhat online kártyás (Simplepay) fizetés, valamint utánvét között (ez lehet átvételkor készpénz vagy kártya). Gyógyszerrendelés esetén megoldható az egészségpénztári kártyás fizetés is a szakszemélyzetünknél levő mobil POS terminálon. Ez irányú igényét érdemes a rendelésben előre jeleznie megjegyzésként.

Futárszolgálat leszerződött partnereink egyikével (MPL, GLS, Foxpost), gyógyszert is tartalmazó rendelés esetén gyógyszer házhozszállítás az irányítószámos kereső által is jelzett településekre, valamint bármilyen termék rendelése esetén személyes átvétel egységeink valamelyikében.

Jelenleg a csomagba tesszük a számlát papír alapon, de hamarosan átállunk az elektronikus számlaküldésre.

Nem, sajnos a portfoliónkban szereplő termékek külföldre való eljuttatása a szabályozás keretei miatt nem lehetséges.

A kiszállítás határideje 2-4 munkanap, melynek pontos idejéről egyeztetünk veled.

Az ugyfelszolgalat@patikatt.hu címre vagy a +3620349-9215 számon.

Az ugyfelszolgalat@patikatt.hu címre írhat vagy a +3620349-9215 számon kereshet minket.

Szállítási módtól és értékhatártól függően változik :https://patikatt.hu/szallitasi-informaciok/#szallitasi-modok