Promociós gyógyszerszállítás több településre!!!

A főoldalon található irányítószámos keresőnk mutatja, hova.

 
Rendelések határideje: 2022 december 6.
A rendelésének teljesítése: 2022 december 7-23. között
 
KIZÁRÓLAG gyógyszereket tartalmazó, minimum 40.000ft kosárértékű vásárlás esetén!  

A kiszállítás ingyenes!   

 +1000ft értékű kupon illetve további 15.000ft-onként újabb 1000 Ft (max 5000 Ft) a következő vásárláshoz.
 
Amennyiben a kosár nem csak gyógyszert tartalmaz, vagy a gyógyszerek összértéke nem éri el a 40.000ft-ot, a promóciós településeken nem vehető igénybe a gyógyszer-házhozszállítás. Ez esetben futárszolgálattal tudunk, kizárólag “nem gyógyszer” minősítésű termékeket eljuttatni ezen településekre.
 
A promóciós időszakon belül több rendelés is leadható a fenti szabályoknak megfelelően.
 
A promóciós időszak két részből áll. 
A rendelések leadásának határideje: 2022 december 6.
A rendelésének teljesítésének időszaka: 2022 december 7-23.  Webáruházunk fenntartja magának a jogot, hogy a teljesítésre megadott időszakon belül, a rendelések számának és összetételének függvényében a kiszállítás ütemezését maga szervezze meg, a kiszállítás pontos dátumát a vevőket értesítve és velük egyeztetve maga határozza meg.
 
Webáruházunk fenntartja magának a jogot, hogy felfokozott érdeklődés esetén, a megfelelő felületeken kikommunikálva, a vásárlási minimumértéket egyoldalúan megemelje. Amennyiben erre sor kerülne, az a már leadott rendeléseket és azok teljesítését nem érinti. Szintén fenntartja magának a jogot a webáruház arra is, hogy extrém terheltség esetén, megfelelő kommunikáció mellett, az akciót akár a promóciós időszak lejárata előtt beszüntesse. A már leadott rendelések teljesítését ez sem érinti, azokat házhoz szállítjuk.
 
A promócióban érintett települések: Budapest, Eger, Kecskemét, Miskolc, Nyiregyhaza, Szolnok, illetve a budapesti agglomeráció következő települései: Budaörs, Érd, Fót, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi,  Szigetszentmiklós, Törökbálint
 
A normál üzletmenet szerinti nem gyógyszeres kiszállításokat országszerte, futárszolgálatok segítségével a promóció nem érinti. Ahogy nem érinti a Hajdú-Bihar megye egyes településeire történő folyamatos gyógyszer-házhozszállítást és annak feltételeit sem ( https://patikatt.hu/szallitasi-informaciok/#gyogyszer ).