Az öt ajánlott zöldség-, illetve gyümölcslé (sorrendjük is betartandó!) 1. nap Bio zöldbúzafű koktél Zöldbúzafű, zöldtea, almalé, agave sűrítmény, citromlé és mikroalga – 25% gyümölcstartalom Élvezze ezt az ízletes koktélt, amely a fiatal búzafű levéből zöldtea-kivonat és gyümölcslevek hozzáadásával készül. A zöldbúzafű leve spirulina mikroalgával kiegészítve tudatosan táplálkozók kedvelt itala. Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget, hogyan lehet a búza fűnagyságú leveléből olyan levet kinyerni, amely tartalmazza a bennerejlő értékes anyagokat. Az otthoni préselés fáradsága helyett válassza a különleges Dr. Steinberger bio Zöldbúzafű koktélt. 2. nap Bio zöldséglé Tengeri sóval ízesített, kalóriaszegény Hét gondosan válogatott zöldségféléből készül ez a magas minőségű direktlé a Dr. Steinberger üzemben. A zöldséglé különösen alkalmas reggeli italként, hogy a nap jól kezdődjön. Állandó keverés mellett melegítve – de nem forralva – ízletes levesként is fogyasztható. 3. nap Ananászlé Direktlé a gyümölcs húsával 100% Gyümölcstartalom A Dr. Steinberger Ananászléhez válogatott érett kiváló minőségű ananászt (bromeliaceae) dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. 4. nap Céklalé Jóízű, zamatos A biológiai termesztésből származó céklát közvetlenül az érés után magasminőségű lévé dolgozzák fel, majd letöltik. A kíméletes feldolgozással készült direktlé megőrzi a természetes nyersanyagok értékeit. A kálium részt vesz a normás vérnyomás fenntartásában. 5. nap Bio sárgarépalé Ökológiai termesztésű sárgarépából A Dr. Steinberger Bio Sárgarépalé ökológiai gazdálkodásból származó sárgarépa értékes leve. Béta-karotint tartalmaz, ami a szervezetben A-vitaminná alakul át. Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához.
Elkészítés és felhasználás
Napi elosztás: Reggeli: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér Tízórai: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér Ebéd: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér Uzsonna: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér Vacsora: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér nagyon fontos + naponta 3 liter víz elfogyasztása! egy szelet rozsos kenyér = 3-4 dkg. Kiegyensúlyozott vegyes étrendet és életmódot ajánlunk.
Keress további termékeket ebből a kategóriából!