Glükózamin-szulfát. A glükózamin szerepet játszik az ízületi porc és folyadék szerkezetének felépítésében.
Termékjellemzők
Adagolás: napi 1 tablettát bő folyadékkal bevenni.
Tárolás: szobahőmérsékleten.
Figyelmeztetések:
- az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl
- az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet
- a termék kisgyermekek elől elzárva tartandó.
Összetevők:
- glukozamin-szulfát 2 KCI, (500 mg/tabletta)
- Térfogatnövelőszer:mikrokristályos cellulóz
- Csomósodást gátlók:polyvinil-pirrolidon, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát
- Bevonóanyagok:hidroxi-propil-metil-cellulóz, talkum
- Színezékek:titanium-dioxid, indigókék
Az ízület természetes alkotórésze
Mi is a glükózamin?
A glükózamin egy természetes aminocukorféleség, mely kulcsfontosságú összetevője néhány bonyolultabb vegyületnek, amivel a sejtek egymáshoz kötődnek.
Miért szedjünk Bio-Glukozamin-t?
Szervezetünk csak akkor képes erősíteni és megtartani az ízületek épségét, ha kellő mennyiségő glükózamin van jelen a szervezetben. Az emberi szervezet képes önmaga is a glükózamin előállítására, de csekély mennyiségben.
Szerencsére szervezetünk szintén képes hasznosítani a glükózamint, melyhez az étrendből, vagy az étrend-kiegészítők szedésével jut hozzá. Ez különösen fontos az idősebbeknek, akiknek az ízületeik már hajlamosak a kopásra és degenerációra.
A Bio-Glükózamin a glükózamint glükózmin-szulfát formájában tartalmazza, ami azt jelenti, hogy a glükózamin a kénhez kötődik, amely egy másik fontos összetevője az ízületi porcszövetnek.
Nyomon követhető alapanyagok
A Bio-Glükózaminban található glükózamin-szulfátot rákok és kagylók páncéljából nyerik. Minden nyersanyag 100%-ban mélytengeri rákoktól származik, nem tenyésztett garnélarákok páncéljából nyerik
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.
Felhasználási javaslatok
Csont, porc és izületerősítők, Glükozamin, Porcerősítés, porckopás