Felhasználható:
Cefre, must, bor kénezésére, csírátlanítására.
Élelmiszeripari tartósítószerként, antioxidánsként.
Alkalmazás és adagolás cefre kénezésekor:
Cefre kénezésekor a borként a darált cefrére szórjuk, vagy darálás közben azt folyamatosan adagoljuk, majd elkeverjük. A szőlő, illetőleg a cefre állapota alapján 5-15 g borként adagolunk 100 kg cefréhez.
Alkalmazás és adagolás must és bor kénezésekor:
A szükséges mennyiségű borként kevés mustban vagy borban oldjuk fel, majd adjuk közvetlenül hozzá.
egészséges, édes musthoz: 10 g/hl
kissé rothadt termés esetén: 15 g/hl
rothadt termés esetén: 20 g/hl
friss musthoz szállításkor: 30 g/hl
borok gyenge kénezésekor: 10 g/hl
borok közepes kénezésekor: 20 g/hl
borok erős kénezésekor: 30 g/hl
Alkalmazás és adagolás zöldség és gyümölcs tartósításakor:
Zöldség és gyümölcs tartósításakor a szükséges – 2-3 g/5 liter felöntőlé – borként az ecetes vagy cukros lében oldjuk fel. A borként forró vízbe tenni nem szabad.
Dermedic Sunbrella Baby Napvédő Tej SPF50 100ML
Dermedic Melumin Pigmentfolt Elleni Szérum 30ml
Bioderma Sensibio AR H2O micellás arclemosó 250 ml
Bioderma Atoderm Szappan 150 g
Eucerin Hyaluron-filler+volume lift bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre 50ml 