Miért ajánljuk a Zero Bart?
- Összetett fehérjetartalom
- Szukralózzal
- Élelmi rostban gazdag
- Bevonat nélkül
- Alacsony szénhidráttartalom
- Ropogós fehérjetextúrákkal
- Laktóz -és gluténmentes*
- Aszpartám-mentes
- Különlegesen finom ízekben
*Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően. Nagy rajongója vagy a fehérjeszeleteknek? Már végigkóstoltad az egész piacot és azt gondolod, egy proteinszelet neked már semmi újat nem tud mutatni? Akkor itt az ideje, hogy közelebbről megismerkedj új legjobb barátoddal, a Zero Bar fehérjeszelettel, amely különlegesen finom ízekben elérhető és akkor is bátran fogyaszthatod, ha laktóz- vagy gluténérzékeny vagy!
Miért válaszd a BioTechUSA Zero Bart csoki helyett?
Mikor fogyaszd a Zero Bar-t?
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK ADATOK | 100g-ra |
Energia | 1586 kJ/380 kcal |
Zsír – amelyből telített zsírsavak | 15 g 8,5 g |
Szénhidrát – amelyből cukrok – amelyből poliolok | 22 g 1,9 g 17 g |
Rost | 12 g |
Fehérje | 40 g |
Só | 0,80 g |
Kiknek ajánljuk a Zero Bart?
- Kiváló és finom fehérjeforrás mindenki számára, bármikor, bármilyen helyzetben.
- Azoknak, akik sportolás után finom és magas minőségű fehérje szeletet szeretnének fogyasztani.
- Nagyszerű választás – ízletes fehérjebevitelre – fogyókúra alatt is.
- Azoknak, akik egészséges nassolnivalóra vágynak.
- Gluténérzékenyeknek.
- Tejcukor-érzékenyeknek
Öszetevők:
Protein Blend (tejsavófehérje izolátum, tojásfehérje por, hidrolizált fehérje, kalcium-kazeinát, szójafehérje izolátum), nedvesítőszerek [glicerin (szóját tartalmaz), maltitok], pálmazsír, frukto-oligoszacharidok, zsírszegény kakaópor, ivóvíz, extrudált szója, csokoládé darabok [édesítőszer (maltitok), kakaómassza, emulgeálószer: lecitinek (szója), zsírszegény kakaópor, természetes aroma], emulgeálószer: lecitinek (szója), aromák, zselésítőanyagok (karragén, kálium-klorid), tartósítószer (kálium-szorbát), DL-alfa-tokoferil-acetát, édesítőszer (szukralóz).
Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.