Indiai fűszerezésű, krémes vegán csicseriborsó ragu
Egy közel-keleti pikáns készétel, melybe belecsempésztük az indiai térség hamisítatlan kulináris jellegzetességeit, olyan autentikus hozzávalók kíséretében, mint az illatos fűszerek, a megunhatatlan csicseriborsó és a tüzes paprika. Az energiában gazdag csicseriborsót pritamin paprikával és sárgarépával dobtuk fel.
Webshopunkból garantáltan gluténmentesen! Viszonteladó partnereinknél keresd a gluténmentes ikont a csomagoláson!
TIPP: Tálald 2 főre jázmin rizzsel vagy naan kenyérrel és egy kis tejföllel. Ha húst is fogyasztasz, akkor próbáld ki pirított csirkehús kockákkal is.
Leírás
Összetevők: zöldségek változó arányban 38% (sárgarépa, pritamin paprika, csicseriborsó 25%), hámozott paradicsom 13% (hámozott paradicsom, paradicsomlé), 100%-os almalé sűrítményből, ivóvíz, 100%-os kókusztej, kelbimbó, vöröshagyma, sűrített paradicsom 5%, kesudió, barna rizsliszt, kókuszolaj, fűszerek (tartalmaz: mustármag), étkezési só, 100%-os citromlé sűrítményből, fahéj
Nettó tömeg: 350g (1adag)
Tápértékek:
Átlagos tápérték | 100g-ban | 1 adagban |
---|---|---|
Energia (kJ/kcal) | 488/117 | 1707/410 |
Zsír (g) | 5,0 | 17,3 |
-amelyből telített zsírsavak (g) | 3,8 | 13,3 |
Szénhidrát (g) | 12,0 | 42,1 |
-amelyből cukrok (g) | 5,0 | 17,6 |
Élelmi rost (g) | 3,5 | 12,1 |
Fehérje (g) | 3,6 | 12,5 |
Só (g) | 1,0 | 3,7 |
Tárazz be pár üveggel! Legközelebb csak előkapod a polcról vagy a táskádból, 2 perc megmelegíteni és kész is a finom ebéd vagy vacsora, adalék, tartósítószer, tejtermék, glutén, tojás és hozzáadott cukor nélkül.
Elkészítési javaslat: A termék melegítés után azonnal fogyasztható. Az üveg tartalmát öntsük serpenyőbe és melegítsük fel tűzhelyen, vagy tányérra szedve helyezzük mikróhullámű sütőbe.
Hozzáadott cukor nélkül. Csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Tartósítószert nem tartalmaz, ezért felbontás után hűtve tárolandó és 1 napon belül elfogyasztandó.
Bontatlan állapotban hűtést nem igényel, hőkezeléssel készült termék.
A termék földimogyorót, dióféléket, mustár, szóját, zellert és szezámmagot felhasználó üzemben készült.